X-RAY EXTREME Pre-Workouts

X-Ray Extreme pre-Workouts

NEW… Our private label pre-Workouts in 2 great flavors, Watermelon and Tropical

Also the X-Ray Extreme low cafeïne in the flavor iced tea

No good money back guarantee !!

Get yours now for €34,99

6 reacties

 1. Detox it is❤️

  Ik kan niet anders zeggen dan dat dit de allerbeste detox is die ik ooit gehad heb????.

  Al jaren ben ik me ervan bewust wat een healthy lifestyle met mijn lichaam doet.
  Niet vreemd dus dat ik in het verleden vaker een detox heb gedaan. Echter was dit 5 dagen leven op groente en fruit en daar werd ik niet echt vrolijk van.

  Hoe blij ben ik met deze enzym detox waarbij je darmen helemaal gereinigd worden met 100% natuurlijke ingrediënten en er dus voor zorgt dat giftige afvalstoffen uit je lichaam verwijdert worden. Het allergrootste voordeel is dat het een 1-daagse kuur is zonder honger, makkie dus????!

  Sinds ik de detox heb gedaan voel ik me energieker, alsof er een fysieke en emotionele/mentale last van me is afgevallen (jaaa, je darmen en je brein zijn echt met elkaar verbonden????).
  Ik voel me verlicht, heb meer rust in mijn hoofd en lichaam, heb geen last meer van buikpijntjes en mijn huid ziet er weer rustig uit.
  Het geeft me echt een boost om weer lekker gezond met mijn nieuwe voedingsschema bezig te zijn. Geloof me je wilt ook echt geen ongezond voedsel eten na een detox????. Je lichaam voelt gewoon lekker schoon en fit aan❗️

  Ik ga mijn lichaam in ieder geval elk jaar een APK keuring geven met dit topproduct❤️????

  1. Bedankt voor je super leuke reactie en positieve review ????????????????????

 2. Ik ben heel tevreden en naast dat ik ruim 2 kg kwijt ben, voel ik mij energieker, En ik voelde me ook lichter en schoner,
  en ga ik mijn gezonde(re) levensstijl vasthouden. Een echte aanrader als je in korte tijd een flinke gezondheidsboost wilt voor je darmen.????????

 3. Ik heb deze detox gedaan en die is zeer zeker aan te raden. Het is makkelijk om te doen en ik had geen hongergevoel die dag. Ik was zelf 1.4kg kwijt en het voelt heerlijk. Nu gezonder eten en daarna over een maand of twee ga ik het weer doen. Groeten

 4. Zaterdag 14 mei heb ik de detox gedaan. Ik ben zeer tevreden. Ik voel me superfit. Ik ben groepslesinstructrice, en kon na 1 uur lesgeven nog zeker 1 uurtje doorgaan met gemak. Zoveel energie. En een lekker schoon gevoel.

  Ook de nazorg/advies is zeer kundig en professioneel, na het opsturen van de
  de foto van mijn ontlasting. Dat raad ik zeer zeker aan. Is ook nog eens gratis. Dus goede service. De detoxkuur raad ik aan iedereen aan. Ik was al heel lang op zoek naar een goede detox. En ik heb ‘m gevonden ook.

  Vegaqura zal ik zeker blijven gebruiken. Het is maar voor 1 dag en het smaakt ook niet vies. Dus dat scheelt ook nog eens.

  Dankjewel, Roxanne en Ray.

  Groetjes Judith

Reacties zijn gesloten.